Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Secrets of Nature

Welkom bij Secrets of Nature, jouw bron voor de mooiste edelstenen en mineralen. Onze missie is om jou te verbinden met de natuur en haar geheimen. Bij het winkelen op onze website, accepteer je de volgende voorwaarden, dus neem even de tijd om ze door te lezen.

Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden gelden voor elke aanbieding, bestelling en overeenkomst bij Secrets of Nature. Door iets bij ons te bestellen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Aanbiedingen en Overeenkomsten
Onze schatten zijn uniek en de aanbiedingen zijn daarmee ook beperkt. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden, we zijn tenslotte ook maar mensen.

Prijzen en Betalingen
Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Betalen kan veilig en eenvoudig met de methodes die je kent en waardeert.

Verzendkosten
We doen ons best om de kosten laag te houden, maar sturen je schatten wel veilig en met zorg. Binnen Nederland en naar België hebben we vaste tarieven, en voor de rest van de EU een standaardtarief. Gratis verzending is mogelijk vanaf €150 – let op dat je deze optie zelf selecteert bij het afrekenen!

Afleveradres en Bezorging
Zorg ervoor dat je het juiste kasteel (afleveradres) opgeeft waar jouw schatten heen mogen. Verkeerde adres doorgegeven? Laat het ons zo snel mogelijk weten en mail naar info@secretsofnature.nl

Garantie
Wij beloven dat onze schatten authentiek zijn en in goede staat bij je aankomen. Mocht er toch iets niet kloppen, staan we klaar om het op te lossen.

Klachten en Aansprakelijkheid
Niet helemaal tevreden of is er iets mis? Laat het ons binnen een week weten. We vinden samen een oplossing.

Eigendomsvoorbehoud
De schatten zijn officieel van jou zodra we de volledige betaling hebben ontvangen.

Overmacht
Soms lopen dingen anders dan verwacht, door omstandigheden buiten onze macht. We hopen op je begrip en beloven in zulke gevallen de beste oplossing te zoeken.

Bestellingen/Communicatie
Bij twijfel, meer info of vragen, mail naar info@secretsofnature.nl

Toepasselijk Recht
Onze schatten en de overeenkomsten die je met ons sluit, vallen onder het Nederlands recht. We lossen eventuele geschillen graag samen op.

Identiteit van Secrets of Nature
Hier vind je onze volledige contactgegevens. Voel je vrij om contact op te nemen, of het nu voor vragen is of gewoon voor een goed gesprek over de magie van edelstenen.

Privacybeleid
Jouw gegevens zijn veilig bij ons. We respecteren je privacy en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke informatie.

Intellectueel Eigendom
Onze website, foto’s en teksten zijn met liefde gemaakt en beschermd. Geniet ervan, maar respecteer ons werk door het niet zonder toestemming te gebruiken.